VEGANSKI RECEPTI

Veganske lazanje

Ko je rekao da lazanje ne mogu biti veganske? Pune ukusnih sastojaka, povrća, sočiva, i predivnim bešamel sosom na francuski način.

Indijski grašak, povrće i kari od indijske kaše

Ovaj kari je odličan miks slanih i slatkih sastojaka koje ćeš odmah zavoleti.

Meksički pasulj, kukuruz i budeva sa čilijem

U ovom jelu meksički čili na iskorišćen na čaroban način, uz spoj sa drugim sastojcima koji se sjedinjuju do perfekcije, zadovoljavajući tvoja usta i stomak. Ne želiš da propustiš ovakvu priliku! 🙂

GRAŠAK SA "PESTO" SOSOM

Ovaj alternativni “pesto” sos je jedan od najsvežijih i najlakših za pripremu koje ćeš ikad naći. Garantovano će postati omiljeni dugogodišnjim veganima, kao i početnicima Vegan izazova!

spremili smo najbolje recepte za tebe

Vegan-izazov 22 je odlična prilika da se hraniš zdravije, a da uživaš u predivnim ukusima i razviješ nove kulinarske veštine. Sigurni smo da će ti se dopasti!

Smuti od jagode i breskve

Ovaj slatki i osvežavajući smuti, učiniće da se osećaš izvanredno, a pogotovo zdravim zbog unosa voća sa puno vitamina, kao i čia semena odličnog za tvoju ishranu.

veganske palačinke sa komadićima čokolade

Klasični doručak postaje mnogo zanimljiviji kada ga praviš na veganski način! Ove tanke i hrskave palačinke će postati omiljeno jelo za sve u tvom domu!

voćna sladoled torta

Recept za ovu tortu mora da je sišao sa neba! Odmah ćeš zavoleti ovu domaću sladoled tortu, pomešanu sa borovnicama koje uravnotežuju ukus između slatkih slojeva.

veganska čokoladna torta

Pripremi se za preukusnu čokoladnu tortu punjenu kikiriki puterom i zaleđenim kremom od javora. Niko neće moći da odbije parče ovakve torte!

© Challenge 22 - Animals Now, Vegan Izazov 22 - Sloboda za životinje

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Scroll Up