NUTRICIONISTI

Danijela Tepša

Strukovni nutricionista-dijetetičar 

Rado ću vam pomoći da prelazak na vegansku ishranu bude što lakši i zdraviji, kontaktirajte me!
Trenutno iskustvo: individualni jelovnici i staž od 6 meseci u Kliničkom centru Vojvodina i vrtiću “Radosno Detinjstvo”.
danielatepsa123@gmail.com

Ivana Slavkovski Bilić

Sertifikovani nutricionista (APFA sertifikat) kao i nosilac specijalističkog sertifikata za biljnu ishranu

Ivana Slavkovski Bilić je sertifikovani nutricionista (APFA sertifikat) kao i nosilac specijalističkog sertifikata za biljnu ishranu sa Univerziteta Kornel (Certificate in Plant Based nutrition). Sarađuje sa poznatim sajtom “Nutritionfacts”, piše kolumnu o ishrani “Glas nauke” u časopisu Bilje i zdravlje i vodi fejsbuk grupu “Pitajte vegan savetnika”:

Posebne oblasti interesovanja su joj prevencija hroničnih oboljenja putem dijetetskih intervencija, a najčešće se bavi konsultacijama i izradom individualnih planova ishrane u skladu sa potrebama klijenata. Svakodnevno pomaže ljudima da pređu na balansiranu celovitu vegansku ishranu ili da je pravilno izbalansiraju ako su već neko vreme na veganskoj ishrani. 

ivasbilic@gmail.com
Profile photo

Ana Lazarević

Ana veruje da su fizičko i mentalno zdravlje baza za život pun zadovoljstva i sreće. Kroz sopstvenu praksu i edukaciju u proteklih 10 godina na biljnoj ishrani i to pretežno na celovitoj biljnoj ishrani je pomogla i inspirisala više ljudi u svom okruženju i šire da unaprede svoje životne navike. Osim sertifikata za biljnu ishranu od strane Centra za Nutritivne studije doktora Colin T. Campbella je takođe stekla iskustvo kao osnivačica koncepta Vegessence, prvog restorana sa celovitom biljnom ishranom u Bg.
Pored toga što danas sa svojim saradnicima pomaže drugima da poboljšaju svoj životni stil kroz ishranu, fizičku i mentalnu aktivnost, doprinosi startup biznisima širom sveta koji se bore da sačuvaju planetu i životnu sredinu. 

ana.lazarevic27@gmail.com
Aleksandra nutricionistkinja

Aleksandra Pešterac Radojković

Ja sam strukovni nutricionista-dijetetičar, vegan sam od 2017. godine, tokom kog sam prošla trudnoću, kao i dvogodišnje dojenje. Bavim se rekreativno sportom već dugi niz godina, i posebno interesovanje gajim ka prirodnoj medicini i što prirodnijem načinu života.
Pored toga što danas sa svojim saradnicima pomaže drugima da poboljšaju svoj životni stil kroz ishranu, fizičku i mentalnu aktivnost, doprinosi startup biznisima širom sveta koji se bore da sačuvaju planetu i životnu sredinu. 

aleksandra7r@icloud.com

Ukoliko si nutricionista i želiš da budeš u našem timu, kontaktiraj nas na:

pile-vegan-izazov

© Challenge 22 - Animals Now, Vegan Izazov 22 - Sloboda za životinje

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart