USLOVI KORIŠĆENJA

Vegan-izazov 22: Uslovi korišćenja

Informisan/a sam i svestan/svesna da moje učešće u “Vegan-izazov 22” grupi, uključujući sve sadržaje objavljene u grupi, kao npr. pitanja i odgovori, objašnjenja i saveti – nije zamena za profesionalno savetovanje (nutricionističko, lekarsko i dr), i da odgovornost za zdravu, balansiranu ishranu, zavisi u potpunosti od mene – učesnika/učesnice.

Sloboda za životinje i tim “Izazova 22” neće biti odgovorni za bilo kakav zdravstveni ili drugi problem koji može da se desi kao rezultat loše ishrane ili tokom mojeg učešća u “Vegan-izazovu 22”. Dodatno, prihvatam da su medicinske informacije, i one za ishranu, opšte – i da ne mogu uzeti u obzir specifična stanja ili lične potrebe svakog učesnika.

“Vegan izazov 22” program, sam po sebi, ne može biti posebna mreža ljudi za ljude sa bolestima ili sa specijalnim zdravstvenim / nutricionističkim / mentalnim uslovima, kao što su npr. poremećaji ishrane, gastrointestinalne ili digestivne bolesti, operacije za ljude sa prekomerenom težinom i trudnoća. U ovim slučajevima, izrazito preporučujemo da se konsultuješ sa odgovarajućim medicinskim profesionalcem, kao zamenu za ili u toku “Vegan-izazova 22”.

* Ukoliko imaš nekih zahteva i treba ti posebna podrška, možeš konsultovati jednog od naših mentora uzimajući u obzir i konsultaciju sa posebnim medicinskim profesionalcem.
* Osnivač “Vegan-izazova 22” je Udruženje “Sloboda za životinje” u saradnji sa “Animals Now”, koji su osnivači “Challenge 22”.

Ukoliko imaš nekih nedoumica ili nešto ne razumeš možeš nam se javiti na mejl: office@vegan-izazov22.com

© Challenge 22 - Animals Now, Vegan Izazov 22 - Sloboda za životinje

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart