Kolačići i politika privatnosti

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačići, tj. mali tekstualni fajlovi, koriste se za što bolju upotrebu sajta. Većina sajtova ih koristi i normalna su pojava. Cilj je postići što optimalnije korisničko iskustvo, odnosno da sajt možeš koristiti što lakše i kvalitetnije.  
Oni se jedinstveno dodeljuju tebi i može ih čitati samo veb server u domenu koji je izdao taj “kolačić”. Ti uvek možeš odlučiti da prestaneš da ih koristiš. Možeš jednostavno da ih ručno obrišeš ili posebno podesiš brauzer za rad sa kolačićima. Da bi to učinio/la: pogledaj dokumentaciju u sekciji “Help” (pomoć) u okviru svog brauzera.

LIČNE INFORMACIJE

Informacije koje ostavljaš prilikom registracije na Vegan Izazov 22 – tvoje ime, prezime, email, kao i medicinsko stanje, neće biti prikazivani trećem licu. O medicinskom stanju mogu znati jedino nutricionisti kako bi ti pomogli da što bolje, sigurnije i zabavnije prođeš kroz Izazov. Sve informacije koristimo u dogovoru sa tobom.
Privatna grupa na Fejsbuku služi radi upoznavanja članova, aktivnog, dinamičnog učestvovanja u svakodnevnim izazovima, objavljivanja ukusnih i zdravih recepata, ličnih dostignuća i još mnogo toga lepog. Uvek možeš da izađeš iz grupe kada poželiš, a svi članovi poštuju tvoje prisustvo u grupi.
Administratori Vegan Izazova 22 zadržavaju pravo da obrišu određenu objavu, ili da izbace iz grupe osobu koja na bilo koji način narušava privatnost i poštovanje drugih članova, kao i onu koja postavlja sadržaje koji nemaju veze sa izazovom, veganstvom, kao i misijom osnivača ovog izazova (Sloboda za životinje).  
Tvoj email možemo koristiti za naš newsletter, a ti u svakom momentu možeš odabrati da ne primaš novosti (klikom na dugme “unsubscribe from this list” na dnu nekog od naših mejlova). Ukoliko ne uspevaš sam/a da se odjaviš sa liste, javi nam se. I ako ti često idu poruke u spam, možeš nam isto poslati poruku.

VLASNIŠTVO SADRŽAJA

Veb-sajt vegan-izazov22.com i sav sadržaj na njemu jeste vlasništvo osnivača ovog izazova: Sloboda za životinje. Korišćenje ovog sadržaja, osim na način opisan u uslovima korišćenja, ili bez pisane dozvole vlasnika, strogo je zabranjeno.

TVOJA UPOTREBA SAJTA

Sadržaj našeg sajta može sadržati netačne podatke ili kucane greške. Promene na sajtu mogu se napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, vlasnik (Sloboda za životinje) se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu. Takođe, vlasnik ne garantuje da će sajt funkcionisati bez prekida i grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI

Sajt koristite na sopstveni rizik. Vlasnik nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

LINKOVI SA VEB-SAJTOVA TREĆIH LICA

Naš sajt može sadržati linkove drugih veb-sajtova čiji vlasnik ili korisnik nismo mi. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Vlasnik (Sloboda za životinje) ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. 
Vlasnik Vegan izazov 22 sajta ne kontroliše sadržaj, proizvode ili usluge dostupne na tim sajtovima. Ako uspostavite vezu sa njima, preko linka na našem sajtu, to činite na sopstvenu odgovornost. Pre upotrebe tih sajtova, ukoliko ostavljate svoje lične podatke ili nešto kupujete, obavezno pročitajte njihove uslove korišćenja. 

IZMENA USLOVA KORIŠĆENJA

Vlasnik ovog sajta (Sloboda za životinje) može u svakom trenutku izmeniti informacije na stranici sa Uslovima korišćenja, Kolačićima i Politici privatnosti, ažuriranjem teksta. Ti si automatski obavezan/a novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da povremeno posetiš ove 2 stranice:
https://vegan-izazov22.com/kolacici-i-politika-privatnosti/
https://vegan-izazov22.com/uslovi-koriscenja/

Ukoliko ti bilo šta nije jasno, ili imaš pitanja, kontaktiraj nas: